RESERVERE TILHENGER - UTLEIEHENGER - SKAPHENGER - GRINDHENGER - BÅTHENGER - HESTEHENGER - BILHENGER - BILTRANSPORTER

Dersom du har registrert deg som kunde log inn her: KUNDE LOG-INN

Klikk på bildet/ikonet av leieobjektet for å få informasjon om Maskinen! Her finner du priser og tekniske data.
Klikk på ønsket dag og klokkeslett for å reservere maskinen selv! Ønskes en annen dato enn de som vises i bilde trykker du på "Velg Dato"
Ved leie av bil må vi ha reservasjonen senest kl 15 dersom du skal hente bilen etter kl. 16.

Langtidsleie klikk her

Alle våre skaphengere, grindhengere, bilhenger, båthenger og hestehenger er fra TREDAL AS som ble grunnlagt i 1895. TREDAL hengere har alltid vært kjent for meget gode kjøreegenskaper. Dette har sin bakgrunn i det spesielle fjæringssystemet som blir benyttet. Det bygger på samme prinsipp som på biler, svingarm med spiralfjær og støtdemper. Her på Shell / 7-Eleven Alfaset i Oslo har vi en stor park med moderne leiehengere som stadig øker. Du kan leie henger for lokal kjøring i Oslo og Akershus, eller du kan leie for lang-kjøring og også til våre naboland.

Dersom du bestiller leiehenger på nett får du 10 % rabatt.

Grindhengere: vi kan ta bort «grinden» dersom det er ønskelig på leiehengeren.

Bilhenger og båthenger har et depositum på kr. 500,- ved leie. Depositumet tilbakebetales kontant ved tilbakelevering av bilhengeren dersom alt er ok etter endt leie.

Hestehenger har et depositum på kr. 1000,- som betales tilbake når hestehengeren tilbakeleveres vasket (det er selv-vaskpå stasjonen) etter endt leie.

Vår største skaphenger har laste-lem.

Klikk på kartet for veibeskrivelse. Shell / 7-Eleven Alfaset i Oslo ligger rett før IKEA på Furuset dersom du kommer fra Oslo.

Vi selger laste stropper og hengelås. Det er også mulig å leie stropper til bilhenger, lås til henger (låses fast til bilen eller låses fast til leiehenger slik at den ikke kan hekktes på andre biler), jekke tralle og laste tralle.

Kjør lovlig: Klikk på Vegvesenets logo ikon i reservasjons skjema for hengeren du ønsker å leie for å kontrollere om du lovlig kan kjøre leiehengeren.

Kjøring med tilhenger: NAF


PageRank